tisdag 28 december 2010

En lång dag

Idag har varit en lång dag som gått väldigt snabbt.... Dagen började med att jag åkte och bytte ett hardcase till gitarren som jag fick i julklapp som var för litet. Efter en titt i musikaffären med Anders så åkte vi och handlade lite nyårsdricka för att sedan åka hem till honom för att jobba lite. Vi kollade igenom gammalt material och eventuella textidéer. Sedan efter några timmars tjöt så kom kära Lina hem (Anders sambo) och vi spelade double nine som en avslutning för kvällen.

Double nine är nog världens roligaste spel (kanske för att jag vinner jämt). Det är ett spel som man använder dominobrickor utav, så ska man bilda egna slags tåg för att sedan bli av med alla sina brickor. Det tar sin tid men jag lovar att varenda minut är njutbar! Så det är en väldigt bra rekommendation till present och till dig själv. Sök på internet efter regler för jag är inte så värst bra på att förklara.

Nu ligger jag i deras soffa och fantiserar om allt möjligt och tänker på att jag är så lyckligt lottad som har så många fina vänner och kompisar runt omkring mig. Vad hade man gjort utan vänner som visar uppskattning och som även kan gnälla på en när man gjort fel? Man växer ju sig starkare genom sina misstag och då är det underbart att ha någon som växer sig stark tillsammans med en.
Nu skall jag sova så att jag kan vakna upp till en ny underbar dag som är full av oändliga möjligheter.
Natti natti!

/ "Det finns inga misslyckanden, bara olika resultat"