fredag 4 februari 2011

Veckans uppdatering

Nu har jag hunnit tänka lite grann på allt som hänt runt omkring mig och det har lagt sig lite grann. Det känns skönt att jag verkligen har förstått nu vad det är som kommer hända mig inom en snar framtid. Nu är det massa pappersjobb som skall göras så att allt blir klart. Har fått antagningsbeskedet, regler etc hemskickat så nu är det bara att börja leta stipendier, boende och kolla upp med csn etc. (För övrigt, om det är någon som vill flytta till London i höst så hör gärna av er så kanske man kan dela på ett place!) Jag kommer få leva extremt fattigt ända tills jag flyttar, då jag måste betala en klumpsumma till skolan på dryga 70 000 kronor innan jag börjar! Vi får se hur jag löser det men det går alltid på något sätt.

Jag har kommit lite efter i skolan nu eftersom allt fokus har varit någon annan stans men det tar jag igen. Just nu håller vi på med monologarbetning och skall redovisas v7. Något mer roligt som händer vecka 7 är våran kollagonering. För er som inte vet så är det då man får reda på manuset, rollsättning etc i en show, i vårt fall våran slutproduktion. Det skall bli awesome!
Såg även en sjukt bra föreläsning på film med Kay Pollak som är helt suverän. Den heter "Att välja glädje"och handlar precis om vad titen står för. Rekommenderas starkt till alla människor.

Har även skypat en del med syrran som befinner sig in the land down under, Australia! Fantastiskt det där med skype måste jag säga (utan att låta allt för gammalmodig). Blev erbjuden ett showjobb som sjungande servitör och har även fått ett bröllops gig som jag skall se över. Mycket roligt på en gång!

Nu kallar sängen!