fredag 10 juni 2011

On the road

Herre jesus i graven vad jag får vara med om mycket i mitt liv, helt j*vla galet vad intensivt det har varit den senaste tiden. Både känslomässigt och fysiskt. Den 26 April satte jag mig på planet till London för att möta upp Daniel som jag aldrig träffat innan. Det var ett mycket spännande möte och de 4 dagarna i Cornwall var helt magiska. inte nog med att Daniel är en helt fantastisk människa med hjärtat helt på rätt ställe så var miljön och naturen där ute helt underbar. Tydligen så är platsen "Fylke" i sagan om ringen baserad på miljön ute i Cornwall vilket jag verkligen kunde beskåda med egna ögon. Vi hann dock inte kolla på några lägenheter av olika omständigheter men vi fick iallafall lära känna varandra. Jag längtar tills vi börjar i September då han har kommit att betyda väldigt mycket för mig.







Väl hemma i Sverige igen så var det fullt upp i skolan inför slutspurten. Hjälpte till vid audition för de nya sökande till kommande år. Vi hade en Café kväll där vi uppträdde för skolan som en slutgrej för våran klass som blev väldigt lyckad! Pendlade även dessa helger för att jobba på Liseberg. Den 26 Maj hämtade jag Stella på flygplatsen då hon kom hem från att ha bott på Hawaii ett år! Det var en sjuk känsla att få hålla om henne igen. Ibland kan distans bara stärka ens vänskap så mycket! Hon är en tjej som alltid har gjort precis vad hon velat och är en stor inspirationskälla för mig. Välkommen hem älskling, även om det bara är ett tag du är här!

Den 1 Juni hade vi våran skolavslutning nere i Markaryd som var känslomässig på flera plan. Verkligheten sprang i kapp och man insåg att ett år går fortare än vad man tror och att man hela tiden utsätts för nya utmaningar (vilket givetvis är positivt). Jag hade även skrivit en låt till mina goa vänner där nere som en överraskning som framfördes med Stina Arrhenius på sång och jag som kompade henne på munspel och piano. Den fick titeln "Ett sista farväl" som kom väl till pass på våran sista dag tillsammans.
Samma dag tog jag mitt pick och pack och flyttade hem till mina kära föräldrar i Göteborg. Det blev inte mycket till vila, hann ej ens packa upp mina saker då jag jobbade 5 dagar i sträck direkt när jag hade kommit hem. Denna veckan är jag ledig i 4 dagar och jag kan inte minnas när jag var det senast. Iofs har det inte blivit så mycket ledigt pga att jag har sprungit massa ärenden. Var bla på intervju för lokaltidningen här som ville göra reportage om mig och min musik. Katarina Berg som intervjuade mig var en helt fantastiskt Journalist som man ej kan undgå att tycka om! Har även prellbokat Augusti med min manager för att eventuellt jobba fram material till nästkommande melodifestival. Fick även reda på att jag skall bli moster igen, hurray!

Så nu sitter jag här efter att ha försökt att summera denna tid som varit på ett så kort sätt som möjligt. Men jag kan tala om för er att denna senaste tid har varit en väldigt bergochdalbana för mig då det hänt mycket som jag inte har skrivit ned här. Jag börjar äntligen att landa känner jag i allt som varit omkring mig. Jobb, London, karriär, framtid, relationer, kärlek etc. Mycket har snurrat i mitt huvud. Det kanske låter helt fel och konstigt att jag säger detta men jag är nästan tacksam över att jag har mått upp och ner som jag har gjort. För att jag vet att man blir bara starkare av alla situationer som uppkommer och jag vet vilken fantastiskt känsla det är att kunna ställa sig upp och titta tillbaka på det som var sämre och känna att man klarade sig ur den fasen. Det finns ingenting en människa inte kan klara sig av att ta sig ur! Det gäller bara att hitta de rätta verktygen.

Nu ser jag bara framåt och fokuserar på mina studier inför London då jag flyttar om ca 3 Månader. Jag skall aldrig tvivla på mig och mina val för det är bara jag som vet vad som är rätt. Med rätt inställning och vilja så kan vem som helst lyckas. Jag ska använda min sista tid här i Sverige till att jobba, jobba, jobba och åter jobba både på Liseberg och individuellt med musiken för att höja min lägsta nivå. Det kommer att resultera i att jag inte kommer ha någon tid att spendera med vänner men jag måste verkligen göra detta. Min budget är sååååå knapert att jag knappt har råd att åka buss ens. Men allt kommer generera i framtiden.

Nu skall jag strax till min goda vän Maria Inglund som tar studenten idag. Jag är så stolt över henne! Kan inte fatta att det var 2 år sedan jag själv var där.
Ta hand om er där ute och glöm för allt i världen inte bort din storhet!





xxx

Psst! - Håll utkik efter nästkommande nummer utav kungälvsposten ;)