fredag 7 januari 2011

Musikal, rep, mobil, vilse, lianvideo

Jag har hört att man kunde kolla hur många besökare man hade på sin blogg. Och till min förvåning när jag gick in och tittade så hade min blogg haft över 440 visningar på mindre än 2 veckor! Det är galet roligt och jag blev helt chockad. Det uppskattas fruktansvärt mycket att det är såpass många som läser den. Det hade jag aldrig trott, tack för det!

De senaste dagarna har jag hunnit med en del trevligt faktiskt. I Söndags var jag på Göteborgs operan med Alex och tittade på Sunset boulevard musikal. Det var en galet snygg scenografi med duktiga skådespelare/sångare och dansare. Dock inte så fartfylld som hade fallit mig mer i smaken men mycket proffsig och intressant ändå! Sedan gick vi på bio med hans vänner och såg "Himlen är oskyldigt blå". Svensk dramakomedi skulle jag vilja kalla det. Jag skrattade en del och jag tycker den var hyfsat bra! En mycket trevlig kväll med fantastiska människor. Köpte mig även en ny mobiltelefon då min gick sönder på nyårsafton (som vanligt). Trotts att jag gick in och sa till försäljaren i butiken exakt citerat "Hej jag vill ha en dålig mobil utan funktioner där jag får plats med alla kontakter, den ska helst kosta runt 300 kronor" så slutade det med att jag gick där ifrån med en Android Xperia mini pro. Jag får skylla mig själv när jag inte kan säga nej helt enkelt. 
I måndags + tisdags + onsdag så har jag repat, repat och pluggat musik. Jobbade på en ny låt som jag tänkte spela i London.
Igår torsdag hade jag ett långt samtal med min fina Josefin Alatalo som jag delat den nyköpa bilen med. Har saknat henne, nu dessvärre vill hon skriva av sig på bilen så jag blir då ensam ägare. Det innebär ju bara mer fri tillgång till mig men det var ändå kul att äga den ihop med henne. Sen åkte jag till Anders och jobbade i studion och började jobba på en låtidé och kvällen avslutades med en spelkväll i underbart sällskap när Lina kom hem. 

I morse var det upp och hoppa och vi jobbade återigen på morgonen i några timmar. Sedan åkte jag och hämtade ett paket som jag beställt från en musikhemsida. Det innehöll en del stränar och 3 stycken gitarrhängare som man sätter på väggen. Mitt rum är knökat med instrument så det skall bli skönt att kunna sätta upp dom på väggen så det blir lite plats. Tog även farväl utav min syster som flyttar till Australien nu och om jag känner henne rätt så kommer hon att stanna där väldigt länge. Jag önskar henne all lycka! Jag vet att hon kommer klara sig galant. Nu är jag äntligen tillbaka i markaryd efter att ha kört vilse till Hässleholm med Miriam och jag är nu ensam på internatet. Det är så himla skönt att få vara tillbaka då jag kan börja fokusera på studierna igen. Sprang direkt in i danssalen och repade och andades den saknade doften!

Nu ligger jag i min efterlängtade säng och tittar på snuten i Hollywood.
En Tanke slog mig nu........ Det är bara 2 veckor kvar tills jag åker till London på intervjun, helt galet. Det pirrar i magen.

OBS!

Hittade ett klipp från Brasilien där jag åker lian som Tarzan i Amazonas djungel! Inte riktigt lika framgånsrik som Jane var i djungeln kanske. Men jag bjuder på den! 

Massvis med kramar.